Præsentations-apps

Keynote (59,- kr.)

Keynote er en præsentations app hvor du kan lave en  præsentation – helt fra bunden, komplet med animerede diagrammer og overgange. Vis din præsentation direkte på iPad’n, eller brug skærmdubleringen, så din præsentation kan blive vist på et HDTV/projektor, og få i stedet vist dine dias og noter på din enhed ved hjælp af Presenter Display.

Link til App Store

SlideShark (gratis)

SlideShark er app’n du kan bruge til visning og deling af dine PowerPoint-præsentationer, som de var beregnet til at blive set – med animationer, skrifttyper, farver og grafik.
Send din Powerpoint/PDF til din konto på SlideShark, med 125 Mb gratis plads og download den bagefter til din iPad.

Få din egen SlideShark-konto -> Klik her

Link til App Store

SlideRocket (gratis)

Vis dine flotte præsentationer på iPad med SlideRocket app’n. Du skal blot downloade en SlideRocket- eller Powerpoint-præsentation til din iPad, når du vil, så du kan vise din præsentationer når som helst og hvor som helst, online eller offline. Du får 250 Mb gratis plads ved oprettelse.

Få din egen SlideRocket konto -> Klik her

Link til App Store

Prezi Viewer (gratis)

Se og præsentere dine og andres Prezis overalt. Revidere og retouchere dine Prezis, rette slåfejl og justere din præsentation on-the-fly. Prezi Viewer er den perfekte følgesvend til din Prezi oplevelse.

Prezi behøver ingen app på Android, da den kan køre direkte i dens browser 🙂

Få din egen Prezi-konto -> Klik her

Link til App Store

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *