iPad’n som musikinstrument

Der er tidspunkter, hvor iPad’ns instrument-apps bare er nødvendige: Når du ikke har råd til at købe den ægte vare, når du ønsker at opleve et usædvanlig instrument, som du aldrig vil købe til dit musiklokale, eller når du har brug for at 25 elever skal spille samtidig i det samme klasseværelse kan iPad’n med hovedtelefoner gør det muligt.

Alchemy Synth Mobile Studio

Alchemy Synth MobileGiver dig mulighed for at oprette dine egne loops og bruge op til 4 instrumenter. Inkluderer prøve sange, der demonstrerer mulighederne i app’, og et link til en fremragende Youtube demo / tutorial video.

Synth

SynthBlev brugt af Gorillaz på deres album The Fall. Der er også en sampler inkluderet, så du kan lave dine egne lyde fra bunden.

Virtuos Piano 3

Virtuoso Pinao 3Her har du mulighed for at vise et enkelt eller dobbelt tastatur. Det dobbelte tastatur gør det muligt at spille toner med venstre og højre hånd på samme tid i forskellige oktaver. Du kan skifte til “two-player”-mode, som vender et af ​​de tastaturerne rundt, hvilket giver to studerende mulighed for at spille på en iPad på samme tid, overfor hinanden.

Core Synth HD

Core Synth HDFin lille monofoniske synth app, der har taster, der lyser op, når der trykkes. Der er to oktaver og app’n indeholder reklamer. Opgrader til den betalte version til 7 oktaver, fjerner annoncer og mange ekstra funktioner.

Barrel Tones

Barrel TonesEt trommesæt. Inkluderer 3 backing tracks så du kan jamme sammen med. Brug app’n sammen med en projektor for at vise eleverne trommens forskellige enheder.

Congas

Congas18 forskellige congas-lyde, som du kan få adgang til ved at spille forskellige steder af hvert conga på skærmen. Inkluderer en koklokke og drum stick lyde.

Vibraslap

VibraslapBruges i Northpoint Christian iPad Band Feliz Navidad video: Denne vibraslap bruger iPad’ns indbyggede accelerometer: ryst eller tryk på iPadn for at få den til at spille – Husk at holde godt fast!

Awesome Cowbell Free

Awesome Cowbell FreeJeg er ikke sikker på om denne app er “awesome”, men den indeholder tre koklokker af varierende størrelser, og hver har to toner. Du kan optage din koklokke ydeevne og afspille den som en løkke. Denne app indeholder reklamer.

Ukelele

UkelelePæn ukelele med et hawaiiansk mønster. Du kan spille akkorder ved at trykke på en af ​​akkord-knapperne, mens du klimpre fingeren langs strengene.

Santoor HD

SantoorSpil på dette gamle indiske instrument ved at røre en streng eller skubbe den vandret langs strengen for at tilføje vibrato. Du kan spille sammen med sange fra dit iTunes-bibliotek, og der er en auto-tilstand, hvis du gerne vil høre en demonstration.

Sansula Lite

Sansula LiteEt simpel Kalimba instrument, som du spiller ved at røre ved enden af hvert metal strimmel.

Magic Zither

Magic citerHvem har ikke brug for en citar? Tryk og glide fingeren på skærmen for at skabe musik. Denne app er temmelig smuk at se på – og den har en baggrund af kinesiske malerier, som ændres mens du spiller.

Monster Chorus

Monster KorNår du lige står og har brug for en oktav af monstre på månen. Spil monstre ved at trykke på hver enkelt.

Vuvuzela Man

Vuvuzela ManTryk på skærmen eller blæs ind i iPad’ns mikrofon (ja, virkelig) for at afspille din vuvuzela. Glide fingeren langs vuvuzela vil spille en B flat-A glissando og hvis du placerer 4 fingre på skærmen, vil flere vuvuzelas spille på én gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *