0-2 år

På denne side kan du se en beskrivelse af apps som kunne være nyttige i arbejdet med børn i alderen 0-2 år.

De apps der beskrives her, har børnenes læring i centrum.

Lær farverne med Farvespillet

FarvespilletLær farverne med Fusentasterne!

De 3 minispil introducerer børn til farvernes verden:
Spil Farvequizzen: “Hvilken farve er bananen”? Hør på dansk, se på billedet og vælg den rigtige farve. Den glade papegøje kommer når du vælger den rigtige farve. Gæt farven på 80 forskellige tegninger.

Gå på musejagt! Mens musene løber rundt i kassen skal du fange de mus der har den rigtige farve og sætte dem op på hylden. . Her kan selv de mindste være med, når de øver motorik med at fange løbende mus. Spillerne opmuntres til at prøve igen, uanset hvor gode de er.

I malebogen kan 26 stregtegninger farvelægges med masser af farver. Spilleren vælger en farve og trykker så på et felt i tegningen. Nu bliver feltet fyldt med farven!

Fra 1-4 år. Kan spilles alene eller sammen med mor og far.

App Store Logo


iPads i alle Esbjergs kommunale institutioner

budstikken_2013-06-11Esbjerg Kommune har netop udstyret alle institutioner med iPads som et led i det udviklingsarbejde, der skal klarlægge nye muligheder for understøtte børns læring ved brug af digitale redskaber.

Denne hjemmeside vil også blive brugt til formidling af de gode apps de bruger rundt omkring på daginstitutionerne. Vælg fra topmenu’en: 0-2 år, 3-5 år eller Skolegruppe – for at få vist netop de apps, der passer til din gruppe af børn.
De enkelte apps-beskrivelser vil indeholde direkte henvisninger til Appstore, så du nemt kan købe, hente og installere på din egen iPad.

Læs artiklen fra Budstikken, 11.06.2013 -> Klik her (pdf)


FotoHuskespillet (13,- kr)

FotoHuskespilletDette spil er et vendespil. Her kan man lave de vendespil som ligger i app’en, hvor man kan vælge 6, 8,12 eller 20 kort.

Det er det klassiske vendespil. hvor man trykker på kortene og ser om de er ens.

Hvis man trykker på kortet to gange, fortæller den, hvad der er på billedet.

Hvis man godt kunne tænke sig at lave et lidt mere personligt vendespil, kan man tage billeder med iPad kameraet, og selv indtale hvad der er på billedet. Herefter laver spillet det om til brikker i vendespillet.

Spillet er rigtig godt for hukommelsen, finmotorikken og sprogligt.

App Store Logo


« Side 1, 2, 3 »

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *